Δικαιοσύνης: Ξέφτισε ο πωρόλιθος μέσα σε λίγες μέρες

Ηράκλειο
Δικαιοσύνης: Ξέφτισε ο πωρόλιθος μέσα σε λίγες μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα σε ελάχιστες βδομάδες μετά την παράδοση του πεζοδρόμου στην κυκλοφορία

Στο πολυδιαφημισμένο έργο της λ. Δικαιοσύνης και γενικότερα της ανάπλασης του κέντρου της πόλης, το οποίο... παρέμεινε ημιτελές, έχουμε αναφερθεί πολλάκις. Όπως έχουμε κάνει και εκτενείς αναφορές, με όλη τη σχετική επιστημονική τεκμηρίωση (αφού ζητήσαμε τις απόψεις ειδικών, κατ' επανάληψη μάλιστα) στις τεχνικές αστοχίες λόγω αλλαγής υλικών, όπως λ.χ. την τοποθέτηση πλακών πωρόλιθου.

Αν και λοιδορηθήκαμε από τις γνωστές πλευρές με τον γνωστό τρόπο, εμμείναμε στις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις μας και στην καλοπροαίρετη κριτική μας, η οποία, όπως πάντα, είχε αποκλειστικό στόχο το καλό της πόλης.

Δε χρειάστηκε να περάσουν πολλές ημέρες και... δικαιωθήκαμε. Ξανά. Πολίτες που περνούν καθημερινά από τη “νέα” λ. Δικαιοσύνης μάς έστειλαν φωτογραφίες με τις περίφημες πλάκες πωρόλιθου και το... χάλι στο οποίο βρέθηκαν, ελάχιστες βδομάδες μετά την παράδοση σε κυκλοφορία, έστω και ημιτελές στη λεωφόρο Δικαιοσύνης, ενός τμήματος του έργου.

Το ψάξαμε λίγο το θέμα και καθώς φαίνεται και οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν προβληματιστεί και εξετάζουν πλέον την αντικατάσταση των πλακών!

Να το πούμε τώρα το «εμείς τα γράφαμε, όταν εσείς κάνατε την “πάπια”» ή θα... παρεξηγηθούμε πάλι ότι... είμαστε υβριστές;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News