Τυχαίος έλεγχος αποκάλυψε το φορτίο «μαμούθ» μέσα στο πορτμπαγκάζ

Ηράκλειο
Τυχαίος έλεγχος αποκάλυψε το φορτίο «μαμούθ» μέσα στο πορτμπαγκάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα 52 κιλά χασίς κατασχέθηκαν - Στη «φάκα» δύο Κρητικοί

Καίριο χτύπημα στη διακίνηση ινδικής κάνναβης στην Κρήτη κατάφεραν χτες, Τρίτη, οι τοπικές διωκτικές Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στην κατάσχεση ποσότητας μεγαλύτερης των 52 κιλών, στο λιμάνι του Ηρακλείου. Παράλληλα με την κατάσχεση του φορτίου - «μαμούθ», το Λιμενικό προέβη στη σύλληψη δύο ντόπιων ανδρών.

Επισημαίνεται ότι η τεράστια ποσότητα που κατασχέθηκε χτες το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου αποτελεί τη μεγαλύτερη ποσότητα κάνναβης που έχει εντοπιστεί ποτέ εντός του λιμένα της πόλης!

Ο εντοπισμός του φορτίου χασίς έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης, μετά τον κατάπλου του πλοίου της γραμμής Πειραιάς-Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σχεδόν 53 κιλά κάνναβης που μετέφερε ένας 36χρονος Κρητικός εντοπίστηκαν μετά από -όπως όλα δείχνουν- τυχαίο έλεγχο στελεχών του Λιμενικού.

Ο 36χρονος άνδρας ταξίδεψε από τον Πειραιά στο Ηράκλειο με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το χασίς ήταν φορτωμένο στο εσωτερικό του επίμαχου οχήματος. Την ώρα που ο 36χρονος αποβιβαζόταν από το πλοίο, οδηγώντας το αυτοκίνητο, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου τού έκαναν... μπλόκο: Οι λιμενικοί κατέβασαν τον οδηγό από το αμάξι και προχώρησαν σε σωματικό έλεγχο. Ταυτόχρονα, ξεκίνησε εξονυχιστική έρευνα μέσα και έξω από το όχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News