Αποκάλυψη μεγατόνων σε μπλόκο του Λιμενικού

Ηράκλειο
Αποκάλυψη μεγατόνων σε μπλόκο του Λιμενικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έβγαλαν «λαβράκι» στο Λιμάνι του Ηρακλείου με φορτίο χασίς που ξεπερνά τα 50 κιλά

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια καλά οργανωμένη επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου που παρακολουθούσαν τις κινήσεις του υπόπτου, ο οποίος έφτασε με πλοίο της γραμμής το πρωί στο Ηράκλειο μεταφέροντας ένα φορτίο μαμούθ κρυμμένο σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το φορτίο ξεπερνά τα 50 κιλά ενώ αργά το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι έρευνες σε σπίτια και αποθήκες σε χωριό του Ηρακλείου απ’ όπου κατάγεται  ο 35χρονος που έχει συλληφθεί

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος εντός της ημέρας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Λιμενικού:

«Στη σύλληψη δύο (02) ανδρών, ηλικίας 36 και 40 ετών, προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών ουσιών και σύσταση συμμορίας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τα ανωτέρω στελέχη σε ενοικιαζόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ο 36χρονος συλληφθείς, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο στο λιμένα Ηρακλείου, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ αυτού, τρεις (03) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν είκοσι πέντε (25) συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη, συνολικού βάρους πενήντα δύο κιλών, τριακοσίων είκοσι εννέα γραμμαρίων και σαράντα εκατοστών του γραμμαρίου (52.329,40 gr).

Στη συνέχεια και στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργεί η οικεία Λιμενική Αρχή, συνελήφθη και ο έτερος ημεδαπός, ενώ κατασχέθηκαν η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Ι.Χ.Ε. όχημα ως μέσο μεταφοράς τους, δύο (02) συσκευές κινητών τηλεφώνων και τέσσερα (04) αποκόμματα ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News