Μουσικό Σχολείο: Μέχρι τον Ιούνιο οι αιτήσεις - Πως θα κάνετε εγγραφή

Ηράκλειο
Μουσικό Σχολείο: Μέχρι τον Ιούνιο οι αιτήσεις - Πως θα κάνετε εγγραφή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάντε ηλεκτρονικά την εγγραφή σας στο μουσικό Σχολείο Ηρακλείου

Μέχρι τον Ιούνιο θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων μαθητών για την εγγραφή στην Α’ Γυμνασίου για το σχολικού έτος 2019-2020 του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «οι υποψήφιοι μαθητές δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις εκ των προτέρων για να φοιτήσουν στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.

Όσοι μαθητές γνωρίζουν ήδη κάποιο μουσικό όργανο, συνεχίζουν από το επίπεδο στο οποίο βρίσκονται. Επίσης όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας διδάσκονται κανονικά, όπως σε κάθε άλλο Γυμνάσιο και Λύκειο της χώρας».

Πως θα κάνετε την αίτηση;

Ο πιο εύκολος τρόπος για να υποβάλετε Αίτηση, είναι από την ιστοσελίδα του Σχολείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση, ή απ’ ευθείας ΕΔΩ.

Διαφορετικά μπορείτε να έρθετε στο Σχολείο από 09:00 ως 13:00 τις εργάσιμες μέρες για να τη συμπληρώσετε.

Το Μουσικό Σχολείο (Γυμνάσιο – Λύκειο), βρίσκεται μέσα στην Πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών. Στην περιοχή αυτή συνυπάρχουν το Δημαρχείο Χερσονήσου, το Ενυδρείο Κρήτης (CretAquarium), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ), το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, το Καλλιτεχνικό Σχολείο, το Γυμνάσιο & Λύκειο Γουβών, το 2o ΙΕΚ κ.α. Η είσοδός του Μουσικού Σχολείου είναι ακριβώς απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου Χερσονήσου.

Η μετακίνηση των μαθητών μας γίνεται δωρεάν με λεωφορεία από Ηράκλειο, Χερσόνησο και άλλες περιοχές του Νομού Ηρακλείου.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να καλέσετε στο Σχολείο στο 2810.761.696  ή να ενημερωθείτε ΕΔΩ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News