Βραβεύτηκαν μαθητές του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου

Ηράκλειο
Βραβεύτηκαν μαθητές του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοί είναι οι μαθητές που διακρίθηκαν

Σε μια σεμνή τελετή η σχολική κοινότητα του 11ου ΓΕΛ Ηρακλείου βράβευσε για άλλη μια χρονιά τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου που διακρίθηκαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Η τελετή έγινε παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κ .Εμμανουήλ Καρτσωνάκη, της Συντονίστριας Εκπαιδευτικού έργου Φυσικής Αγωγής Κας Ζαμπετάκη Λήδας και του υπεύθυνου της Δομής Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού, κ. Γιάννη Νηστικάκη .

Συγκεκριμένα βράβευσαν: Την ομάδα ποδοσφαίρου κοριτσιών που κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την ομάδα Πετοσφαίρισης αγοριών επίσης 3η θέση Πανελλαδικά  και Πετοσφαίρισης κοριτσιών που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κρήτης μαθητριών.

Βραβεύτηκαν επίσης οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου: Αρκουλάκη Κ. και Χριστοδουλάκης Γιάννης (συμμετοχή στη δράση Euroscola στο Ευρωκοινοβούλιο), Χαχλάκης Ι., Ρουσογιαννάκη Αυγή,  Πασχάλη Αικ. (Διάκριση στη Μαθηματική Εταιρεία) και Πεδιαδίτη Μ. και Μπιτζακάκη Ιωάννα που πήραν έπαινο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδίου “Scratch”. Κλείνοντας την τελετή ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπ/σης ευχήθηκε πολλές επιτυχίες και καλή δύναμη στους μαθητές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News