Πυροβολούσαν μετά μανίας προκαλώντας αναστάτωση

Κρήτη
Πυροβολούσαν μετά μανίας προκαλώντας αναστάτωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήκωσαν στο πόδι μια ολόκληρη περιοχή

Μεγάλη αναστάτωση στο Ηράκλειο, προκάλεσαν άσκοποι πυροβολισμοί το απόγευμα της Κυριακής με σημείο αναφοράς την οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη.

Μάλιστα, ο εκκωφαντικός θόρυβος από τις συνεχείς ριπές, «έκαναν» τους πυροβολισμούς αντιληπτούς ακόμη και στην ευρύτερη περιοχή του Αι Γιάννη Χωστού μέχρι και την περιοχή του Κορακοβουνίου.

Κάτοικοι έσπευσαν να αποδώσουν τους πυροβολισμούς, σε μπαλωθιές, ένεκα κάποιας κοινωνικής εκδήλωσης αλλά τελικά, όπως αποδείχτηκε μόνο γάμος η βάφτιση δεν ήταν.

Η αστυνομία ενημερώθηκε άμεσα για το συμβάν και όπως αποδείχτηκε πίσω από την συγκεκριμένη δράση «κρύβονταν» δύο άτομα ,ένας 34χρονος και μία 42χρονη γυναίκα, ελληνικής καταγωγής, οι οποίοι και απόγευμα Κυριακής και ενώ επέβαιναν σε αυτοκίνητο, πυροβολούσαν αδιακριτως.

Οι έρευνες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ απέδωσαν καρπούς και σχεδόν ένα 24ώρο αργότερα και οι δύο έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν και πλέον και οι δύο είναι κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης ακολούθησε έλεγχος και έρευνα στην κοινή τους οικία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλο, φυσίγγια και μικροποσότητα ηρωίνης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες , που έχουν ξανά απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν, λόγω εμπλοκής τους με ναρκωτικές ουσίες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (20.05.2019) το απόγευμα , σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου δύο ημεδαποί (34χρονος και 42χρονη), κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 34χρονος με την 42χρονη επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προέβησαν σε άσκοπους πυροβολισμούς.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες (20.05.2019) το απόγευμα  οι δύο ημεδαποί.

Ακολούθησε έλεγχος και έρευνα στην κοινή τους οικία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλο, φυσίγγια και μικροποσότητα ηρωίνης.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News