Κων. Παγάνη για το θάνατο του 60χρονου δράστη: «Είναι καλύτερα που έγινε έτσι!»

Ηράκλειο
Κων. Παγάνη για το θάνατο του 60χρονου δράστη: «Είναι καλύτερα που έγινε έτσι!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις ημέρες μετά το θάνατο του 60χρονου, ο οποίος δολοφόνησε άγρια την 53χρονη νύφη του, η δημοσιογράφος Ζήνα Κουτσελίνη συνομίλησε με την κόρη της αδικοχαμένης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, Κωνσταντίνα Παγάνη

«Είναι καλύτερα που έγινε έτσι!», λέει σήμερα η κόρη της αδικοχαμένης Μαρίνας Τζωρμπατζάκη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια πριν από 1,5 χρόνο από τα χέρια του κουνιάδου της στην περιοχή των Δειλινών. 

Πριν τρεις ημέρες ο δράστης εντοπίστηκε νεκρός στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Επίσημα ο θάνατός του δεν έχει ακόμα χαρακτηριστεί αυτοκτονία, ενώ έχει βρεθεί το σχοινί που θεωρητικά το έκανε βρόγχο, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ρίξουν οι ιατροδικαστές.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αναφέρθηκαν στον ξαφνικό θάνατο του 60χρονου, ενώ συνομίλησαν και με την Κωνσταντίνα, η οποία είπε πώς αισθάνεται με την τροπή που πήρε η υπόθεση, καθώς θα εκδικαζόταν 2 Ιουλίου από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου. 

«Κρεμάστηκε στο κελί του αυτό πληροφορήθηκα. Ίσως ήταν καλύτερα που έγινε έτσι γιατί και εγώ και τα αδέρφια μου γλιτώσαμε από μία δύσκολη μέρα στο δικαστήριο. Θεωρώ ότι είναι καλύτερα έτσι!», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα, η οποία ως εστεμμένη έδινε μάχη κατά της κατά της ενδοοικογενειακής βίας.

Επίσης μίλησε για τη ζωή της τώρα και την καθημερινότητά της χωρίς την μητέρα της: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για εμένα και για τα αδέλφια μου, απλά όταν δεν έχεις επιλογή πρέπει να είσαι δυνατή. Εγώ συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο. Όπως με έμαθε και η μαμά μου, να είμαι δυνατή να προχωράω στη ζωή μου να κάνω όνειρα. Και κάθε μέρα θεωρώ ότι είμαι και πιο καλά και το παλεύω μέσα μου, το ίδιο και τα αδέρφια μου».

Η Κωνσταντίνα επίσης χαρακτήρισε τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι με τον τίτλο που είχε κερδίσει και εκπροσώπησε τη χώρα μας στο εξωτερικό - αναφορικά με την ενδοοικογενειακή βία - δεν περίμενε ποτέ ότι θα της συνέβαινε κάτι τέτοιο και ότι η ίδια θα βίωνε κάτι αντίστοιχο μέσα στην οικογένειά της.

Μόνο μία φορά, όπως εξομολογήθηκε, μετά την τραγική απώλεια της μητέρας της, έχει βγει δημόσια και έχει μιλήσει σε κάποια εκδήλωση και αυτή ήταν αφιερωμένη στην μητέρα της και στην ενδοοικογενειακή βία.

Το ιστορικό

Όλα συνέβησαν τον περασμένο Οκτώβρη, όταν ο 60χρονος άνδρας, αδερφός του πρώτου συζύγου της άτυχης γυναίκας, περίμενε το θύμα έξω από την καφετέρια που εργαζόταν.

Ο άνδρας μέχρι εκείνη τη στιγμή φιλοξενούνταν στο σπίτι της ανιψιάς του, όμως, η ανιψιά του φέρεται να του ζήτησε να φύγει και εκείνος θεώρησε υπαίτια την 53χρονη γυναίκα. Την ώρα λοιπόν που το θύμα άνοιγε το μαγαζί για να εργαστεί ο δράστης την ακολούθησε και οι δυο τους καυγάδισαν έντονα, τότε ο άνδρας άρχισέ να την μαχαιρώνει.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα τεσσάρων παιδιών, ανάμεσά τους και η εστεμμένη Κωνσταντίνα Παγάνη, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία της πνοή.

Όλοι κάνουν λόγο για μία μάνα ηρωίδα, που μεγάλωνε με κόπο τα τέσσερα παιδιά της, τα οποία απέκτησε από δύο γάμους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News