Ηράκλειο

Αντί για Ευρώπη… κατέληξαν στο τμήμα!

Για Γαλλία, Τσεχία και Βέλγιο προσπάθησαν να ταξιδέψουν πέντε αλλοδαποί

Σε τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα φόρεσαν χειροπέδες αστυνομικοί στο «Νίκος Καζαντζάκης», καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα.

Ο προορισμός τους ήταν τρεις χώρες της Ευρώπης, Γαλλία, Τσεχία και Βέλγιο.

Οι παραπάνω αλλοδαποί ηλικίας από 20 έως 44 ετών, επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Πολωνίας και Αυστρίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία, την Τσεχία  και το Βέλγιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκαν δικογραφίες και θα οδηγηθούν με αυτές στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της αστυνομίας, αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθησαν πέντε (5) αλλοδαποί (4 άνδρες και  γυναίκα) για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Αερολιμένα Ηρακλείου

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία Τσεχία και Βέλγιο

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» πέντε αλλοδαποί (4 άνδρες και γυναίκα) ηλικίας από 20 έως 44 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Πολωνίας και Αυστρίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία, την Τσεχία  και το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια