Στα Μάλια η καλύτερη παραλία για το 2018!

Ηράκλειο
Στα Μάλια η καλύτερη παραλία για το 2018!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ποταμός ψηφίστηκε από λουόμενους στο ερωτηματολόγιο Costa Nostrum – Sustainable Beach

Η παραλία «Ποταμός» στα Μάλια βραβεύτηκε ως η καλύτερη δημόσια πιστοποιημένη παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach, για το έτος 2018.

Η αξιολόγηση της παραλίας έγινε από τους ίδιους τους λουόμενους κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου 2018, οι οποίοι κλήθηκαν να συμπληρώσουν το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο που υπάρχει σε κάθε πιστοποιημένη παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach και αποτελούν τους κριτές του βαθμού αειφορίας της εκάστοτε παραλίας.

Η παραλία «Ποταμός» αξιολογήθηκε από τους λουόμενους με συνολική βαθμολογία 7,879 βαθμούς με άριστα το 10, ανάμεσα από εννέα συνολικά δημόσιες πιστοποιημένες παραλίες - Costa Nostrum Sustainable Beaches.

Το συγκεκριμένο βραβείο έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός και δίνεται κάθε χρόνο στην καλύτερη δημόσια πιστοποιημένη παραλία Costa Nostrum – Sustainable Beach. Είναι η πρώτη φορά που το βραβείο απονέμεται στο Δήμο Χερσονήσου. Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετέχουν όλες οι πιστοποιημένες παραλίες που έχουν πιστοποιηθεί ως αειφόρες παραλίες σύμφωνα με το τριπλά βραβευμένο καινοτόμο πρωτόκολλο Costa Nostrum – Sustainable Beaches. Αντίστοιχη διαδικασία – αξιολόγηση της καλύτερης πιστοποιημένης αειφόρας παραλίας σύμφωνα με τις απαντήσεις των λουόμενων στα σχετικά ερωτηματολόγια προβλέπεται και για την καλοκαιρινή περίοδο 2019.

Η τελετή βράβευσης του Δήμου Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο στις Γούρνες παρουσία του δήμαρχου κ. Γιάννη Μαστοράκη, των αντιδημάρχων κ.κ. Εμμανουήλ Πλευράκη, Νικολάου Αργυράκη, Ευθύμιου Μουντράκη και Μανώλη Κουλούρα και του ιδρυτή και Γενικού Διευθυντή της Costa Nostrum κ. Βασίλη Ζησιμόπουλου.

Τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι Αντιδήμαρχοι και ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Costa Nostrum κ. Βασίλης Ζησιμόπουλος εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την συνέχεια της συνεργασίας και την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο – καλοκαίρι 2019 και την επιθυμία τους για επέκταση της συγκεκριμένης πιστοποίησης και σε άλλες παραλίες του Δήμου Χερσονήσου. Συγχρόνως, εξέφρασαν τη θέλησή τους για ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με στόχο την επίτευξη της μέγιστης δυνατής βαθμολόγησης όλων των πιστοποιημένων παραλιών, αλλά και την αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των λουομένων, στόχος που μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την συνεργασία και συμβολή όλων των εμπλεκόμενων μερών - ΔΑΜΑΛ, Δήμου Χερσονήσου και της Costa Nostrum.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News