Το πρώτο μουσικό νηπιαγωγείο στην Ελλάδα, βρίσκεται στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Το πρώτο μουσικό νηπιαγωγείο στην Ελλάδα, βρίσκεται στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιδί σου θα γνωρίσει την Τέχνη και τον Πολιτισμό μέσα από τη μουσική

Το πρώτο Πρότυπο Μουσικό Νηπιαγωγείο στην Ελλάδα είναι πλέον γεγονός και λειτουργεί στο Ηράκλειο Κρήτης όπου οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν πλέον να μυηθούν στο χώρο της τέχνης και από την τόσο τρυφερή ηλικία θα μπορούν να γνωρίσουν μία άλλη όψη του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Πρόκειται για το νηπιαγωγείο «Οι μικροί σολίστες».

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Εσύ που δεν έχεις πάει ακόμα με το παιδί σου στη Μύσωνος 2, εκεί όπου στεγάζεται το μουσικό νηπιαγωγείο, μη χάσεις την ευκαιρία. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τι θα προσφέρει στο παιδί σου αυτό το διαφορετικό σχολείο.

Τα παιδιά, λοιπόν, μαζί με το υποχρεωτικό πρόγραμμα του νηπιαγωγείου από το Υπουργείο Παιδείας, θα γνωρίσουν και θα αποκτήσουν δεξιοτεχνίες σε μουσικά όργανα όπως πιάνο, κρουστά, κιθάρα και βιολί.

Θα γνωρίσουν, μέσα από προβολές με τη μορφή παραμυθιών, κλασικούς και Έλληνες συνθέτες, αλλά και την παραδοσιακή μας μουσική.

Στη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο του σχολείου, από ηχητικές εγκαταστάσεις θα έχουν μουσικά ακούσματα από σπουδαίες Έλληνες συνθέτες, καθώς ο κάθε μήνας θα είναι αφιερωμένος σ’ έναν απ’ αυτούς.

Οι μικροί μας φίλοι θα γνωρίσουν επίσης το μουσικό σύστημα ΤΟΜΙ που έχει πάρει παγκόσμιο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Θα συμμετέχουν και σε σύνολα κρουστών και σε χορωδία.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει και συνεχίζονται στο χώρο του νηπιαγωγείου στη Μύσωνος 2, έναντι του υποκαταστήματος «Κύβος».

Υπεύθυνη νηπιαγωγείου: Τόνια Ασσαριωτάκη.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6934149995 – 2810227157.

Μπες στην επίσημη σελίδα του Πρότυπου Μουσικού Νηπιαγωγείου στο Facebook και μάθε όλες τις λεπτομέρειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News