Ηράκλειο

Το ολοκαίνουριο Waterpark του Creta Maris Beach Resort που θα σε καταπλήξει

Ένας υδάτινος παράδεισος γεμάτος διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους

Το Creta Maris Beach Resort υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με το ολοκαίνουριο Waterpark και υπόσχεται μια αξέχαστη και πάνω από όλα ασφαλή εμπειρία για όλη την οικογένεια.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών φιλοξενίας που προσφέρει και τον εμπλουτισμό των δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια, το Creta Maris δημιούργησε ένα υπερσύγχρονο υδάτινο πάρκο, 4.000 τ.μ., όπου οι επισκέπτες του ξενοδοχείου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν συναρπαστικά παιχνίδια και να βιώσουν μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Συγκεκριμένα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και υπό την επίβλεψη ειδικά εκπαιδευμένου προσωπικού, οι μικροί φίλοι θα έχουν στη διάθεσή τους πέντε νεροτσουλήθρες υψηλής ταχύτητας που πληρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας, μια τεράστια πισίνα αλλά και τους μαγευτικούς υδάτινους πύργους, για ένα ατέλειωτο ταξίδι χαράς, περιπέτειας και διασκέδασης, που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.

Το υδάτινο πάρκο του Creta Maris διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένο χώρο με άνετο καθιστικό και δροσιστικά ποτά, όπου τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μπορούν να χαλαρώσουν, παρακολουθώντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα να διασκεδάζουν.

Επιπλέον των υπηρεσιών του «Waterpark», το Creta Maris Beach Resort προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών για όλη την οικογένεια: το θερινό κινηματογράφο «Cine Creta Maris», 6 παιδικές πισίνες, την εντυπωσιακή παιδική λέσχη «Αστερίας», ένα Κλαμπ Εφήβων, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παιχνίδια για μωρά, μια εξωτερική παιδική χαρά, disco, μαθήματα τένις αλλά και όλες τις απαραίτητες διευκολύνσεις για τη φιλοξενία βρεφών.

Σχόλια