Η λακκούβα την έστειλε… στο χειρουργείο

Ηράκλειο
Η λακκούβα την έστειλε… στο χειρουργείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επικίνδυνη λακκούβα δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα της οδού Ορακίων στην Αλικαρνασσό

Στο νοσοκομείο έστειλε μία γυναίκα η επικίνδυνη λακκούβα που βρίσκεται επί της οδού Ορακίων, στη Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο.

Η γυναίκα, η οποία είναι κάτοικος της συγκεκριμένης οδού, παραπάτησε στη λακκούβα έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο εφημερεύον νοσοκομείο και, μάλιστα, αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραύματος της.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, πρόκειται για μία άκρως επικίνδυνη λακκούβα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, όχι μόνο σε πεζούς, αλλά και σε οδηγούς διερχόμενων μηχανών, κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, όποτε και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Χωρίς πεζοδρόμιο ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Αλικαρνασσού

Η επικίνδυνη αυτή λακκούβα, βέβαια, δεν είναι το μοναδικό ζήτημα που ταλαιπωρεί του κατοίκους και τους περαστικούς από την Οδό Ορακίων.

Η συγκεκριμένη οδός, είναι παράλληλη στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου και ως εκ τούτου αποτελεί ένα δρόμο με αυξημένη κίνηση, αλλά και αυξημένη επικινδυνότητα, καθότι έχει κατηφορική κλίση, γεγονός που «επιτρέπει» στους οδηγούς να αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News