Στα χέρια της αστυνομίας 4 αλλοδαποί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Ηράκλειο
Στα χέρια της αστυνομίας 4 αλλοδαποί με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου κα τα τέσσερα άτομα

Με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα προσπάθησαν να «ανοίξουν» τα φτερά τους τέσσερις αλλοδαποί, όμως δεν τα κατάφεραν αφού συνελήφθησαν από αστυνομικούς.

Όλα έγιναν σήμερα, Τετάρτη, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου πραγματοποίησαν έλεγχο σε τρεις άντρες ηλικίας 29 έως 32 ετών και σε μία 31χρονη. Κατά τη διάρκεια, όμως, του ελέγχου και οι τέσσερις επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας και Αλβανίας.

Στόχος τους ήταν να ταξιδέψουν σε Ιταλία, Βέλγιο και Γαλλία, κάτι που δεν κατάφεραν.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (15.05.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τέσσερεις (4) αλλοδαποί, τρεις άνδρες ηλικίας από 29 έως 32 ετών και 31χρονη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας και Αλβανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία την Γαλλία και το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News