Ηράκλειο

Στο επίκεντρο η αστυνόμευση σε τουριστικές περιοχές

Επαφές στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Σειρά συναντήσεων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποίησαν την Τρίτη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης και ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Αναμούρλου, συνοδευόμενοι από τον Αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Σταύρο Μπαλάσκα.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της Ένωσης:

"Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις, σε εξαιρετικό κλίμα,  με την Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κα. Κατερίνα Παπακώστα, τον Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη και τον Προϊστάμενο Επιτελείου Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ.Ανδρέα Δασκαλάκη.

Συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Δ.Α. Ηρακλείου και κυρίως το σημαντικό ζήτημα της ενίσχυσης των Υπηρεσιών που αστυνομεύουν τουριστικές περιοχές και τις οποίες αναμένεται να επισκεφτούν και φέτος εκατομμύρια τουριστών. Από όλους λάβαμε διαβεβαίωση ότι θα στηρίξουν κάθε προσπάθεια για επίλυσή τους.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις επαφές με την Πολιτική και Φυσική μας ηγεσία προς διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, ενώ παράλληλα θα ενδιαφέρεται και για την ασφάλεια των συμπολιτών μας". 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια