Λαμπερά εγκαίνια του νέου κτιρίου της ΣΟΛ Crowe στο Ηράκλειο Κρήτης

Ηράκλειο
Λαμπερά εγκαίνια του νέου κτιρίου της ΣΟΛ Crowe στο Ηράκλειο Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρουσία πλήθους επιχειρηματικού κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια

Τα εγκαίνια του νέου κτιρίου πραγματοποίησε η ΣΟΛ Crowe, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών, την Παρασκευή 10 Μαΐου, παρουσία του προέδρου κου. Ευστράτιου Παπαρίδη, του Διευθύνοντος Συμβούλου κου. Παναγιώτη Χ. Αλαμάνου, λοιπών στελεχών της εταιρείας αλλά και πελατών της.

Μάλιστα, τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Κρήτης κ. Σταύρος Καρτέρης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, καθώς και ο πρόεδρος του ΣΟΕΛ κ. Χαρίλαος Αλαμάνος.

Το κτίριο, συνολικής έκτασης 1.900 τ.μ. με τα εσωτερικά γραφεία να καταλαμβάνουν πλέον 400 τ.μ και δυναμικότητας 25 ατόμων, στεγάζει το τμήμα των Ελεγκτικών Υπηρεσιών ενώ αυτό δύναται προοδευτικά να ενισχυθεί και με το τμήμα των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της εταιρείας.

Η μετεγκατάσταση της εταιρείας στα νέα της γραφεία στην οδό Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 209-2011, στον κεντρικό κόμβο της περιοχής Γιόφυρου, έρχεται να στεγάσει τις διευρυμένες πλέον ανάγκες της εταιρείας, η οποία πρόσφατα συμπλήρωσε 25 χρόνια από την ίδρυσή της, έχοντας επιδείξει ισχυρή δραστηριότητα που την καθιστούν μια από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών της Ευρώπης, όπως και μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες συμβούλων επιχειρήσεων στη χώρα.

Σε δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΣΟΛ Crowe, κ. Παναγιώτης Χ. Αλαμάνος, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μετεγκατάστασή μας σε νέο μεγαλύτερο κτίριο σηματοδοτεί φυσικά το μεγάλωμά μας, τόσο σε επίπεδο στελεχιακού δυναμικού όσο και σε αυτό των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Η παρουσία μας στο Ηράκλειο της Κρήτης μετρά περισσότερα από 20 και πλέον έτη και αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό της εταιρείας. Η γεωγραφική διασπορά που διατηρεί η ΣΟΛ Crowe, σε 8 διαφορετικά σημεία στη χώρα, είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της οικογένειας της ΣΟΛ Crowe, τους ανθρώπους που δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα, τους πελάτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την ημέρα αλλά και με τη συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και όλους όσοι βρέθηκαν σήμερα δίπλα μας για να γιορτάσουμε.».

Σημειώνεται ότι, πριν λίγους μήνες, η ΣΟΛ Crowe ανακοίνωσε την αλλαγή του ονόματός της και άλλαξε το λογότυπό της, εμβαθύνοντας παράλληλα τη συνεργασία της με το παγκόσμιο δίκτυο της Crowe -του οποίου αποτελεί μέλος από το 2006-, ενός εκ των 10 μεγαλύτερων λογιστικών δικτύων παγκοσμίως, με περισσότερες από 200 ανεξάρτητες εταιρείες λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε 130 χώρες.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης, η ΣΟΛ Crowe προχώρησε επιπλέον στην προσθήκη μιας σημαντικής εξειδίκευσης στο portfolio των υπηρεσιών της, για την παροχή εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο του Τουρισμού, μέσω του διεθνούς brand Horwath HTL, το οποίο η ίδια εκπροσωπεί αποκλειστικά στην Ελλάδα. Μάλιστα, η εταιρεία, αξιοποιώντας τη δυναμική της ΣΟΛ Crowe, τόσο σε επίπεδο ελεγκτικών όσο και σε επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών, θα αναπτύξει όλο το εύρος των υπηρεσιών της, με βασικές από αυτές, το σχεδιασμό και ανάπτυξη ξενοδοχειακών μονάδων, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και τη στρατηγική συμβουλευτική.

Σχετικά με την ΣΟΛ Crowe

Η ΣΟΛ Crowe συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες παροχής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εθνικές εταιρείες Oρκωτών Eλεγκτών Λογιστών της Ευρώπης. Με περισσότερους από 650 εξειδικευμένους επαγγελματίες συνεργάτες σε οκτώ σημεία στην Ελλάδα, η ΣΟΛ Crowe αποτελεί σήμερα τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη, διοχετεύοντας στην ελληνική αγορά την τεχνογνωσία που αποκτά μέσω του 8ου μεγαλύτερου ελεγκτικού και λογιστικού δικτύου παγκοσμίως, της Crowe Global, του οποίου είναι μέλος από το 2006. Αποστολή της ΣΟΛ Crowe είναι να συνεχίσει να επενδύει σε ένα μέλλον προς όφελος της ελληνικής επιχειρηματικότητας και οικονομίας.

Η ΣΟΛ Crowe στελεχώνεται με περισσότερους από 270 ισότιμους μετόχους Ορκωτούς Ελεγκτές Λογιστές, και απασχολεί το μεγαλύτερο αριθμό από ελεγκτές των υπόλοιπων βαθμίδων που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (Σ.Ο.Ε.Λ.), ενώ κατέχει το 25% των ελεγκτών όλων των βαθμίδων του μητρώου του ΣΟΕΛ και το 55% των ορκωτών ελεγκτών λογιστών της χώρας. Ανάμεσα στις 25 περίπου ελληνικές και πολυεθνικές ελεγκτικές εταιρείες, που λειτουργούν στο θεσμικό πλαίσιο του επαγγέλματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, η ΣΟΛ Crowe ελέγχει ή παρέχει υπηρεσίες συμβούλου σε περισσότερες από 4.000 επιχειρήσεις και κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό του συνολικού κύκλου εργασιών του κλάδου της στον υποχρεωτικό οικονομικό έλεγχο των επιχειρήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News