Ηράκλειο

Ανάληψη: Μια εγκαταλειμμένη περιοχή του Ηρακλείου!

Αυτή την εικόνα παρουσιάζει σήμερα η περιοχή της Aνάληψης Ηρακλείου, μία εικόνα που… μιλάει από μόνη της!

Μόνο παράπονα και αγανάκτηση έχουν να αναφέρουν και να αισθανθούν οι κάτοικοι της Ανάληψης Ηρακλείου, οι οποίοι έστειλαν και το φωτογραφικό υλικό στο neakriti.gr.

Πρόκειται για μία γειτονιά του Ηρακλείου, η οποία δεν απέχει και πολύ από την καρδιά της πόλης και όμως παρουσιάζει αυτή την κατάσταση… ενός τόπου εγκαταλελειμμένου και ξεχασμένου.

Χόρτα παντού, σκουπίδια πάνω στα πεζοδρόμια από πόρτες μέχρι καναπέδες και ξερόκλαδα να «κλείνουν» την διέλευση των πεζών, προκαλώντας αγανάκτηση.

Ωστόσο όπως παραπονιούνται οι κάτοικοι της περιοχής, δεν είναι μόνον η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή στις φωτογραφίες, αλλά και η μυρωδιά από τα φρεάτια, που δεν… περιγράφεται και δεν… αντέχεται!

Όπως καταγγέλλουν δεν υποφέρεται αυτή η κατάσταση!

Έρχεται καλοκαίρι με αποτέλεσμα η δυσοσμία, λόγω ζέστης, να γίνεται εντονότερη, με τις μύγες και τα κουνούπια να κάνουν… πάρτι και τους κατοίκους τα βράδια να μην μπορούν να βγουν ούτε στα μπαλκόνια τους!

Μάλιστα οι καταγγελίες δεν σταματούν εκεί, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα και με την ηλεκτροδότηση, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά ο φωτισμός είναι ελλιπέστατος, με αποτέλεσμα να φοβούνται να κυκλοφορήσουν τα βράδια.

Σχόλια