Τα πλαστά έγγραφα τους «έριξαν» στα χέρια της αστυνομίας

Ηράκλειο
Τα πλαστά έγγραφα τους «έριξαν» στα χέρια της αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο έλεγχος των αστυνομικών στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» έβγαλε... λαβράκι

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται τρεις αλλοδαποί άντρες ηλικίας 23, 27 και 42 ετών, αλλά και μία αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 28 ετών.

Ο λόγος για τον οποίο συνελήφθησαν; Διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», οι τέσσερις επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Βελγίου και Πορτογαλίας στους αστυνομικούς του Α.Τ. αερολιμένα Ηρακλείου.

Στόχος τους ήταν να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν εις βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (13.05.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τέσσερις αλλοδαποί, ηλικίας 23,27 και 42 ετών και 28χρονη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, Βελγίου και Πορτογαλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, το Βέλγιο και την Ολλανδία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News