default-image

Γ. Σαριδάκης: Στείλτε μήνυμα… Αγάπης την Κυριακή 19 Μαΐου

Ηράκλειο
Γ. Σαριδάκης: Στείλτε μήνυμα… Αγάπης την Κυριακή 19 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων της, για την Ενδοοικογενειακή Βία, σχεδιάζει την διοργάνωση ομαδικού περιπάτου με το σύνθημα : «Στείλε μήνυμα… Αγάπης!» στο κέντρο του Ηρακλείου την Κυριακή 19 Μαΐου στις 11:00 π.μ. από την Πλατεία του Αγίου Μηνά και μέσω των οδών Αγίου Μηνά - Καλοκαιρινού - Ίδης - Δικαιοσύνης στην Πλατεία Ελευθερίας, με την συμμετοχή μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, διδακτικού προσωπικού των σχολικών μονάδων, και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων.

«Μόνα εφόδια προκειμένου να πορευτούμε πρέπει να είναι η αγάπη, η συμπόνια, η συνεργασία, η κατανόηση, μέσα στο σπίτι μας» επαναλαμβάνει στον 98.4 ο Κοινωνικός Λειτουργός, συνεργάτης της Ι.Α.Κ Γιώργος Σαριδάκης.

Μικροί και μεγάλοι με συνθήματα αγάπης μπορούν να πάρουν μέρος ελεύθερα σε αυτή τη νέα προσπάθεια της Ι.Α.Κ που μουσικά θα συνοδεύεται από τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου, ενώ στην πλατεία Ελευθερίας θα παρουσιαστεί θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου.

Στην πολύμηνη δράση της Αρχιεπισκοπής κατά της ενδοοικογενειακής υπενθυμίζεται ότι μετέχει πλήθος φορέων με  κεντρικό μήνυμα «Ας Νικήσουμε τη Βία!» στην οποία μετέχουν η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, το Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, το Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ Κρήτης.

Παράλληλα υποστηρίζεται από φορείς, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου, ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, το Χαμόγελο του Παιδιού Ηρακλείου, το ΕΚΑΒ Κρήτης και Αστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου.

Την ευθύνη συντονισμού έχει ο Κοινωνικός Λειτουργός - Συνεργάτης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης, Γεώργιος Σαριδάκης.

Αποκλειστικός Χορηγός Επικοινωνίας είναι o Όμιλος της ΚΡΗΤΗ ΤV.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News