Ηράκλειο: Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τους «έριξαν» στα χέρια της αστυνομίας

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τους «έριξαν» στα χέρια της αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» συνελήφθησαν οχτώ αλλοδαποί

Η αστυνομική επιχείρηση στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» έβγαλε… λαβράκι καθώς χτες Σάββατο συνελήφθησαν συνολικά οχτώ αλλοδαποί και κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου, τα οχτώ αυτά άτομα επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Λετονίας, Βελγίου, Πορτογαλίας, Πακιστάν και Ελβετίας προκειμένου να ταξιδέψουν σε Ιταλία, Γερμανία και Βέλγιο.

Πρόκειται για έξι άντρες και δύο γυναίκες ηλικίας 24 έως 36 ετών.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (11.05.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» οχτώ αλλοδαποί (6 άνδρες και 2 γυναίκες) ηλικίας από 24 έως και 36 ετών, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Λετονίας, Βελγίου, Πορτογαλίας, Πακιστάν και Ελβετίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, την Γερμανία και το Βέλγιο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News