Δημόσια συγγνώμη Αναστασάκη για την καθυστέρηση του έργου ανάπλασης στο κέντρο

Ηράκλειο
Δημόσια συγγνώμη Αναστασάκη για την καθυστέρηση του έργου ανάπλασης στο κέντρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παραδέχτηκε ότι το έργο είναι ημιτελές και εκτός χρονοδιαγράμματος

Αποκαλύψεις του αντιδημάρχου τεχνικών έργων και εκ νέου υποψηφίου με τη «Δύναμη Πολιτών» Γιάννη Αναστασάκη ο οποίος μιλώντας στο ράδιο 98,4 και το Μάνο Δασκαλάκη ζήτησε δημόσια συγγνώμη και παραδέχτηκε ότι είναι εκτός χρονοδιαγράμματος το έργο ανάπλασης στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όπως τόνισε ο κ.Αναστασάκης «Μπορώ να ζητήσω δημόσια συγγνώμη, κάναμε λάθος πρόβλεψη, λάθος εκτίμηση. Γιατί έγινε αυτή η λάθος εκτίμηση; Γιατί η νομοθεσία λέει ότι ο φθηνότερος παίρνει το έργο. Όσο κι αν σας ακούγεται αυτό τραγικό γιατί είναι παράδοξο- γιατί ο σοφός λαός λέει “ό,τι πληρώσεις παίρνεις’’ – έτσι ισχύει και στα δημόσια έργα. Κάναμε έναν αγώνα δρόμου, μαλώσαμε άπειρες φορές με τον εργολάβο, είχαμε και θέματα ανωτέρας βίας βέβαια, γιατί είναι μια δύσκολη ανάπλαση, αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση».

"Το έργο είναι μισό"

Στο ερώτημα γιατί εγκαίρως δεν ελήφθησαν υπόψιν τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ της εφημερίδας «Νεά Κρήτη» που έκαναν λόγω για αναγκαίες παρεμβάσεις στο έργο για μην τεθεί εκτός χρονοδιαγράμματος, ο κ.Αναστασάκης παραδέχτηκε ότι το έργο είναι ημιτελές, εκτός χρονοδιαγράμματος αλλά θα αποτελέσει όπως υποστήριξε αφορμή για αναβάθμιση για το Ηράκλειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News