Περιοδεία Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη σε Γούβες – Χερσόνησο

Ηράκλειο
Περιοδεία Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη σε Γούβες – Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!» περιοδεύει στην Κρήτη λίγο πριν τις εκλογές

Στις Γούβες και τη Χερσόνησο είχε την ευκαιρία μεταξύ άλλων να βρεθεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του Συνδυασμού «Η Κρήτη Μπροστά!», συναντήθηκε με κατοίκους των περιοχών και συζήτησαν θέματα και προβλήματα των περιοχών τους, τα οποία εστιάσθηκαν εκτός από τον τουρισμό και τις υποδομές και στις γενικότερες προοπτικές της Κρήτης.

«Όπως διαπιστώνετε – όσοι παρακολουθείτε τις περιοδείες μας – η κοινωνία της Κρήτης έχει αγκαλιάσει τον Συνδυασμό μας και ενωμένοι, δυνατοί και αισιόδοξοι προχωρούμε για να φέρουμε το νησί στη θέση που του αξίζει. Όλοι μαζί μπορούμε και θα το κάνουμε πράξη στις εκλογές του Μαΐου. Κοινή συνισταμένη στις συζητήσεις μου με τους συμπολίτες είναι η προσπάθεια όλων, για μια Κρήτη ενιαία, δυναμική και πρωτοπόρο που μπορεί να δώσει ώθηση, όχι απλά στην ανάπτυξη, αλλά και γενικά στο γίγνεσθαι του νησιού, με δράσεις και καινοτομίες» σχολίασε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News