Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τους πρόδωσαν & δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν

Ηράκλειο
Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τους πρόδωσαν & δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου δύο νεαροί αλλοδαποί άντρες

Με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα επιχείρησαν να ταξιδέψουν δύο αλλοδαποί ηλικίας 22 ετών, όμως δεν τα κατάφεραν αφού έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου.

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης». Αστυνομικοί σταμάτησαν τους δύο νεαρούς άντρες προκειμένου να τους κάνουν έλεγχο. Κατά τη διάρκεια αυτού του ελέγχου, οι 22χρονοι έδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Βελγίου και Τσεχίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία και την Ελβετία.

Τα έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (07.05.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» δύο 22χρονοι αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Βελγίου και Τσεχίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία και την Ελβετία

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News