Κράσι: Μέσα στο καλοκαίρι θα λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης

Ηράκλειο
Κράσι: Μέσα στο καλοκαίρι θα λυθεί το πρόβλημα της ύδρευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σχετική σύμβαση υπεγράφη από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ

Η Τοπική Κοινότητα Κρασίου αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την ύδρευση και οι εργασίες για την αποκατάσταση του ζητήματος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στη δημιουργία εξωτερικού αγωγού μεταφοράς ύδατος από την Τ.Κ. Γωνιών στην Τ.Κ. Κρασίου, στη δημιουργία δύο νέων αντλιοστασίων και μίας νέας δεξαμενής στο ενδιάμεσο του αγωγού. Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή συσκευών ελέγχου και ασφαλούς λειτουργίας του αγωγού, των αντλιοστασίων και της δεξαμενής, αλλά και η σύνδεση του νέου αγωγού με το υφιστάμενο τμήμα προς τη δεξαμενή του Κρασίου.

Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ, κ. Γιάννη Ρουσάκη με το νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας, “LYDAKIS CONSTRACTION CO.”, κ. Χαράλαμπο Λυδάκη, παρουσία του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Κρασίου, κ. Κώστα Αργυράκη.

Να σημειωθεί ότι το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 215.000 ευρώ, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί περί τα τέλη Ιουλίου, χρηματοδοτείται από εθνικούς πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News