Απειλούν οι κάτοικοι με αποχή από τις εκλογές αν δεν φτιαχτεί ο δρόμος στις Βούτες

Ηράκλειο
Απειλούν οι κάτοικοι με αποχή από τις εκλογές αν δεν φτιαχτεί ο δρόμος στις Βούτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζητούν λύση αλλιώς θα απέχουν από τις εκλογές - Κλειστός επί ένα μήνα ο κεντρικός δρόμος που οδηγεί στις Βούτες

Ένας μήνας πέρασε από την κατάρρευση τμήματος δρόμου στις Βούτες εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, με τον δρόμο, ωστόσο να μην έχει αποκατασταθεί έως σήμερα.

Το γεγονός αυτό έχει πυροδοτήσει σφοδρές αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, με τους δημότες να τονίζουν την ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των σχετικών εργασιών.

Το επίμαχο τμήμα του κεντρικού δρόμου παραμένει κλειστό για τα οχήματα, με το βάρος της κυκλοφορίας να σηκώνει ένας στενός δρόμος στον οικισμό.

«Δεν πάει άλλο», τονίζουν κάτοικοι και επαγγελματίες, με τους τελευταίους μάλιστα να κάνουν λόγο για πτώση στους τζίρους τους, κατά 70%.

Δημότες στέλνουν τα δικά τους μηνύματα προς τους αρμόδιους ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν σκέψεις από ορισμένους για αποχή από τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Στη διάρκεια Γενικής τους Συνέλευσης, αποφασίστηκε να επιδιωχθεί άμεσα συνάντηση στη Περιφέρεια Κρήτης καθώς και να παρευρεθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Βουτών, καθώς και φορείς της περιοχής προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την δύσκολη καθημερινότητα τους με φόντο τις απαράδεκτες εικόνες των καθιζήσεων σε 4 σημεία του οικισμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News