Ηράκλειο

Βαγγέλης Καρκανάκης: Η Κρήτη πηγαίνει επιτέλους μπροστά!

«Το μέλλον της Κρήτης θα γραφεί από νέους ανθρώπους με μεράκι, φρέσκιες, φιλελεύθερες ιδέες και όρεξη για δουλειά»

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Κρήτη μπροστά», Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης κατάθεσε χθες, το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου 2019, στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου το ολοκληρωμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Το ψηφοδέλτιο, το οποίο στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία, αποτελείται από 77 υποψηφιότητες από όλη την Κρήτη.

Με αφορμή την κατάθεση του ψηφοδελτίου του κ. Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλης Καρκανάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το μέλλον της Κρήτης θα γραφεί από νέους ανθρώπους με μεράκι, φρέσκιες, φιλελεύθερες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Ανθρώπους σαν τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την επιλογή του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, μια επιλογή ανανέωσης και νίκης δίνει τον τόνο για την αναγέννηση της Πατρίδας μας.

Ήρθε η ώρα, η Κρήτη να πάει επιτέλους μπροστά! Με όραμα, σχέδιο και πολλή δουλειά!

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, στηρίζουμε δυναμικά τον συνδυασμό «Η Κρήτη μπροστά» κι ευχόμαστε στον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και σε όλους τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του, καλή επιτυχία!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια