Ηράκλειο

Μάθετε τα πάντα για το πώς ο Τουρισμός μπορεί να γίνει μοχλός ανάπτυξης

Δημογραφικό και Τουρισμός στο επίκεντρο ενδιαφέρουσας ημερίδας

Ημερίδα με θέμα: «Δημογραφικό και ο Τουρισμός, μοχλοί ανάπτυξης για την Ελλάδα» πραγματοποιεί ο Σύλλογος Τριτέκνων νομού Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα γίνει 12 Μαΐου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, στην αίθουσα Καστελλάκη με ώρα έναρξης στις 10.30 π.μ. και ώρα προσέλευσης από τις 10.15 π.μ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας, Μανόλης Αχλαδιανάκης και ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Ομιλητές της Ημερίδας θα είναι οι:

- Μανόλης Αχλαδιανάκης, πρόεδρος Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Ηρακλείου: (Χαιρετισμός)

- Σταύρος Αρναουτάκης, Περιφερειάρχης Κρήτης: (Χαιρετισμός)

- Μιχάλης Βαμιεδάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Κρήτης: «Ο Τουρισμός, μοχλός Ανάπτυξης σε συνδυασμό με τους τρίτεκνους»

- Φαίη Μακαντάση, ερευνήτρια (Research Analyst) του Ομίλου Ερευνών και Ανάπτυξης «διαΝΕΟσις»: «Ο δημογραφικός χειμώνας στην Ελλάδα»

- Βαγγέλης Αυγουλάς, δικηγόρος, Τακτικός Εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης VIEWS: «Οι επιτυχίες των τριτέκνων και τα επόμενα βήματα»

- Σόλων Κασίμης, Γεν. Γραμματέας Παγκύπριας Οργάνωσης πενταμελούς Οικογένειας: (Χαιρετισμός)

- Αλέξης Μητρόπουλος, Εργατολόγος: «Το συνταξιοδοτικό και το δημογραφικό ζήτημα»

- Εγκαίνια κτιρίου τριτέκνων

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της Ημερίδας, στη 1 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου, που θα στεγάσει το Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Ηρακλείου, στην οδό Κομνηνών 50, στον Πόρο.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης θα προσφερθεί μπουφές με τη συνοδεία κρητικής μουσικής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια