110 νέοι κάδοι σε τουριστικές περιοχές του Μαλεβιζίου

Ηράκλειο
110 νέοι κάδοι σε τουριστικές περιοχές του Μαλεβιζίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η ανανέωση του εξοπλισμού της υπηρεσίας καθαριότητας

Συνεχίζεται η ανανέωση και ο εκσυγχρονισμός του εξοπλισμού της υπηρεσίας καθαριότητας & ανακύκλωσης του Δήμου Μαλεβιζίου και μετά τα δυο νέα απορριμματοφόρα, τα νέα ρεύματα ανακύκλωσης, τους νέους μπλε κάδους ανακύκλωσης, κλπ, η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην προσθήκη 110 νέων κάδων απορριμμάτων.

Οι νέοι κάδοι, χωρητικότητας 1100 λίτρων, θα τοποθετηθούν σε όλες τις τουριστικές περιοχές, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα των δρόμων. Παράλληλα, οι κάδοι που ήδη υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές και δεν έχουν προβλήματα από ζημίες και φθορές, θα τοποθετηθούν εντός των πόλεων και των οικισμών, πυκνώνοντας το δίκτυο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Η βελτίωση των υπηρεσιών αποκομιδής, η εικόνα των τουριστικών περιοχών του Μαλεβιζίου και η καθημερινότητα κατοίκων και επισκεπτών, βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της Δημοτικής μας Αρχής. Με τους νέους αυτούς κάδους ανανεώνουμε τον εξοπλισμό μας, βελτιώνουμε την εικόνα του Δήμου μας, ενώ ταυτόχρονα πυκνώνουμε και το δίκτυο της ενδοχώρας του Μαλεβιζίου. Θα ήθελα να τονίσω επίσης το γεγονός ότι και αυτός ο εκσυγχρονισμός γίνεται με πόρους του Δήμου μας. Με χρήματα των δημοτών μας, που με χρηστή διαχείριση επιστρέφουν πάλι στους ίδιους μέσα από έργα και παρεμβάσεις σε όλους τους τομείς, σε όλο το Μαλεβίζι.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να συγχαρώ τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Δημήτρη Τζεδάκη και όλα τα στελέχη και το προσωπικό της υπηρεσίας μας για τα πολύ καλά αποτελέσματα που καταφέρνουν»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News