Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο προσγειώθηκε το αεροσκάφος του Προκόπη Παυλόπουλου, εξαιτίας των ανέμων

Αναγκαστική προσγείωση στο Ηράκλειο πραγματοποίησε το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας

Στο Ηράκλειο προσγειώθηκε τελικά το αεροσκάφος το οποίο μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εξαιτίας των ισχυρών Νότιων ανέμων που έπνεαν, το πρωί της Κυριακής, στα Χανιά και οι οποίοι έχουν προκαλέσει και άλλα προβλήματα στις πτήσεις.

Το αεροσκάφος το οποίο μετέφερε τον Προκόπη Παυλόπουλο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας με καθυστέρηση μιας ώρας, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας, επρόκειτο να προσγειωθεί στο Αεροδρόμιο Χανίων, «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», όμως οι ισχυροί άνεμοι κατέστησαν υποχρεωτική την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το αεροσκάφος του Προέδρου της Δημοκρατίας προσγειώθηκε στο Ηράκλειο στις 11:30 το πρωί και ο ίδιος μεταφέρθηκε οδικώς στα Χανιά και ειδικότερα στο Δήμο Αποκωρόνου, στον οποίο και πρόκειται να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

Παράλληλα, ο πρώτος πολίτης της χώρας θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της επαρχίας Αποκορώνου.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 11 το πρωί, ωστόσο, εξαιτίας της καθυστέρησης της άφιξης του Προέδρου της Δημοκρατίας στα Χανιά, το πρόγραμμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Απελευθέρωσης της Επαρχίας Αποκορώνου θα πραγματοποιηθεί με μικρή τροποποίηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια