«Θρίλερ» με ψηφοδέλτιο στη Βιάννο

Ηράκλειο
«Θρίλερ» με ψηφοδέλτιο στη Βιάννο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mεσάνυχτα Κυριακής λήγει η προθεσμία να καταθέσουν συνδυασμούς οι επικεφαλής

Σκληρή ήταν η τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των υποψήφιων δημάρχων Βιάννου στην εκπομπή “Ελεύθερο Σημείο” στην “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Λευτέρη Συμβουλάκη το βράδυ της Πέμπτης.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι Μηνάς Σταυρακάκης με την παράταξη “Βιάννος, Πάμε Μπροστά”, Μπάμπης Κονδυλάκης με την παράταξη “Άνεμος Ελπίδας”, Μανόλης Αναστασάκης με την παράταξη “Βιάννος, Ενότητα-Αναγέννηση” και Κώστας Μωυσάκης με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα μεγάλα θέματα της περιοχής τους.

Ωστόσο στη διάρκεια της εκπομπής ο κατά δήλωση υποψήφιος δήμαρχος Μανόλης Αναστασάκης είπε ότι δεν αποκλείει τελικά να μην κλείσει τον συνδυασμό του, γιατί κάποιοι από τους υποψηφίους του δέχονται πιέσεις, απειλές, τρομοκρατία και τραμπουκισμούς και εγκαταλείπουν το ψηφοδέλτιό του σιγά-σιγά. Μάλιστα είπε ότι την περασμένη Τετάρτη τού έφυγαν δύο.

Πάντως παραδέχτηκε ότι ως το βράδυ της Πέμπτης που γινόταν η τηλεοπτική μετάδοση ζωντανά δεν είχε ζητήσει και εκδώσει κανένα πιστοποιητικό.

Συνεπώς υπάρχει ένα θρίλερ με τον συνδυασμό Αναστασάκη στη Βιάννο. «Υπάρχει αδυναμία να ανακοινώσω το μέγεθος του ψηφοδελτίου, γιατί δεν είναι μόνο η τρομάρα ένεκα του “Κλεισθένη”, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει κι άλλα προβλήματα.

Για αυτό θα επιφυλαχθούμε να δούμε τι θα είναι τα κουκκιά να μετρήσουμε τη βραδιά της Κυριακής, που θα έχουμε την προθεσμία να πάμε στο Πρωτοδικείο. Όλα είναι τρέιλερ... Κυλιόμενες σκάλες. Δεν είναι δυνατόν να θες να συγκροτήσεις ένα ψηφοδέλτιο και να δέχεσαι απειλές ή τραμπουκισμούς ή μηνύματα ότι αν συζητήσεις με εκείνον ή πας στο ψηφοδέλτιο αυτό είσαι προδότης. Δεν μπορεί να έχεις οικογένεια και να υπάρχουν άτομα που φοβούνται και να ανακατευτούν. Το έχω υποστεί. Ήταν μέσα στο ψηφοδέλτιο και αποχώρησαν δύο άτομα μόλις χθες βράδυ (σ.σ. Τετάρτη βράδυ)», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αναστασάκης, ο οποίος κλήθηκε από τους συνυποψηφίους ή να κατονομάσει με στοιχεία ή να τα πάρει όλα πίσω.

Πάντως, όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι της Βιάννου (Σταυρακάκης, Κονδυλάκης, Μωυσάκης) ανακοίνωσαν ότι έχουν κλείσει συνδυασμό και έδωσαν και αριθμό υποψηφίων ο καθένας για τον συνδυασμό του!

 Μετά και την εκπομπή, οι ψίθυροι φούντωσαν γύρω από το αν θα μπορέσει τελικά ο Μανόλης Αναστασάκης να κλείσει συνδυασμό στη Βιάννο έως αύριο τα μεσάνυχτα. Κοντός ψαλμός αλληλούια... μεσάνυχτα Κυριακής λήγει η προθεσμία να καταθέσουν συνδυασμούς οι επικεφαλής. Όσοι δεν το κάνουν, μένουν εκτός κούρσας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News