Eπιτέθηκαν με πέτρες, τούβλα, καρέκλες και σούβλα εναντίον των αστυνομικών

Ηράκλειο
Eπιτέθηκαν με πέτρες, τούβλα, καρέκλες και σούβλα εναντίον των αστυνομικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκαν οι Ρομά για την επίθεση σε αστυνομικούς

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα  από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου η δίκη των τεσσάρων από τους συλληφθέντες για την επίθεση σε βάρος αστυνομικών που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς σε περιοχή του Ηρακλείου.

Στο εδώλιο κάθονται τρεις άνδρες και μία γυναίκα που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση. Νωρίτερα κατέθεσαν ως μάρτυρες αστυνομικοί, περίοικος και ένας συγγενής κατηγορουμένου. Ακολούθησαν οι απολογίες των τεσσάρων κατηγορουμένων.   

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται εντός των επόμενων ωρών. Σημειώνεται ότι στο δικαστήριο βρίσκονται αρκετοί από το περιβάλλον των κατηγορουμένων για συμπαράσταση.

Στο μεταξύ, κατά την κατάθεση τους, αστυνομικοί που είχαν μεταβεί στο σημείο έκαναν λόγο για «βροχή» αντικειμένων που δέχτηκαν μεταξύ των οποίων πέτρες, τούβλα, καρέκλες, μια ψησταριά αλλά και μια σούβλα η οποία όπως τόνισαν θα μπορούσε να αποδειχθεί φονική.

 Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά η σούβλα πετάχτηκε σαν "ακόντιο" εναντίον αστυνομικού.

Υποστηρίζει ότι χτυπήθηκε

Στον αντίποδα η γυναίκα που είναι κατηγορούμενη ανέφερε ότι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και τη χτυπήσαν μπροστά στα παιδιά της. Εξάλλου και συγκατηγορούμενός της υποστήριξε ότι ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News