«Γαλάζια» εκδήλωση για τις ευρωεκλογές παρουσία Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
«Γαλάζια» εκδήλωση για τις ευρωεκλογές παρουσία Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη

Με μια ακόμα εκδήλωση για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου συνεχίζεται στο Ηράκλειο η πρωτοβουλία του γραμματέα Π.Ε. της Ν.Δ. και βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε συνέχεια της προηγούμενης επιτυχημένης εκδήλωσης, αύριο Σάββατο θα διεξαχθεί η εκδήλωση “Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη”, στην οποία θα μετάσχουν οκτώ ακόμα υποψήφιοι ευρωβουλευτές της φιλελεύθερης παράταξης: ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατία κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του κόμματος Γιάννης Ανδρουλάκης, Νίκος Δούκας, Παύλος Ελευθεριάδης, Θοδωρής Καλαμπόκης, Βασιλική Λαζαράκου, Ελένη Παναγιωταρέα και Γιώργος Ξηραδάκης.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο συγκρότημα “Αθηνά”, αίθουσα “Φουγάρο” (ΚΤΕΛ Ηρακλείου), στη λεωφόρο Ικάρου 9, στο Ηράκλειο, στις 7 το απόγευμα.

Βιογραφικά υποψηφίων

 Βαγγέλης Μεϊμαράκης: Είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου. Έχει “χτίσει” μια σημαντική πορεία στον χώρο της πολιτικής και υπηρετεί με αφοσίωση την Ελλάδα από τα κοινοβουλευτικά έδρανα 30 χρόνια τώρα.

Γιάννης Ανδρουλάκης: Γεννημένος στο Ηράκλειο της Κρήτης, είναι πτυχιούχος Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια ανάδειξης των πραγματικών προβλημάτων της Δημόσιας Διοίκησης.

Νίκος Δούκας: Γεννημένος στην Καρδίτσα, είναι πτυχιούχος Φυσικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Διοίκησης Επιχειρήσεων από πανεπιστήμιο της Αγγλίας. Εργάστηκε στον χώρο της παιδείας, της υγείας και στον αγροτικό τομέα.

Παύλος Ελευθεριάδης: Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, είναι απόφοιτος Νομικής Αθηνών. Η εξαιρετική του πορεία συνεχίζεται στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Θοδωρής Καλαμπόκης: Με καταγωγή από τα Γιάννενα και την Κωνσταντινούπολη, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών. Συνέχισε τις σπουδές του στο London School of Economics. Σήμερα εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, είναι πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Think Tank 89 Initiative στην Ελλάδα, αλλά και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ, ως υπεύθυνος Απόδημου Ελληνισμού.

Βασιλική Λαζαράκου: Είναι δικηγόρος Αθηνών (παρ’ Αρείω Πάγω) και Νέας Υόρκης, ΗΠΑ, με ειδίκευση στα χρηματιστηριακά και τραπεζικά θέματα, διδάκτωρ Νομικής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, πρώην αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και ιδρυτής εταίρος της δικηγορικής εταιρείας “L & L”.

Ελένη Παναγιωταρέα: Είναι πολιτικός επιστήμων-οικονομολόγος με μεταπτυχιακό και διδακτορικό τίτλο από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Έχει διατελέσει ερευνήτρια στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), και έχει συμμετάσχει σε σειρά ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Γιώργος Ξηραδάκης: Είναι απόφοιτος Σχολής Εμπορικού Ναυτικού, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία και επί χρόνια πλοίαρχος αξιωματικός σε ελληνικά πλοία. Για πάνω από 20 χρόνια διαγράφει μια σημαντική πορεία στον τραπεζικό και ναυτιλιακό τομέα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News