Ηράκλειο

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Βιάννου στο «Ελεύθερο Σημείο»

Μη χάσετε απόψε στις 22:15 στην ΚΡΗΤΗ TV την εκπομπή με τον Λευτέρη Συμβουλάκη

Η εκλογική μάχη στον μαρτυρικό δήμο της Βιάννου φαίνεται ότι θα είναι σκληρή!

Σε έναν από τους ελάχιστους αυτόνομους δήμους της χώρας που έχει εκλέξει τρεις εν ενεργεία κυβερνητικούς βουλευτές, τέσσερις υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο της Βιάννου.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Βιάννου διασταυρώνουν απόψε τα ξίφη τους. Στο στούντιο της ΚΡΗΤΗ TV απόψε το βράδυ στις 22:15 προσκεκλημένοι του δημοσιογράφου Λευτέρη Συμβουλάκη στην εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» είναι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, Μπάμπης Κονδυλάκης, Μανώλης Αναστασάκης και ο Kώστας Μωυσάκης.

Ένας δήμος με αρκετά χιλιόμετρα παραλίες, ορεινούς όγκους, με προβληματικό οδικό δίκτυο και σχεδόν ανύπαρκτο αγροτικό. Ποια είναι η επόμενη μέρα; Ποιο το ζητούμενο για την καθημερινότητα του πολίτη στη Βιάννο;

Ζωντανά απόψε στην ΚΡΗΤΗ TV στις 22:15.

Όσα συμβαίνουν στην Αυτοδιοίκηση και τοπική πολιτική σκηνή με ένα διαφορετικό βλέμμα.

Ο σφυγμός της τοπικής και κεντρικής επικαιρότητας σε μια εκλογική χρονιά και τα καρδιοχτύπια των πρωταγωνιστών καταγράφεται από μια διαφορετική προσέγγιση με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και απόψεις από προσκεκλημένους και πρωταγωνιστές των εξελίξεων!

Η εκπομπή «Ελεύθερο Σημείο» με το δημοσιογράφο Λευτέρη Συμβουλάκη από την ΚΡΗΤΗ ΤV,  στοχεύει στην αντικειμενική ενημέρωση δίνοντας στον κάθε πολίτη τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τόσο σε επίπεδο Δήμων αλλά και Περιφέρειας.

Απόψε και κάθε Πέμπτη στις 22:15.

Σχόλια