Ηράκλειο

«Βούρκος» έγινε η θάλασσα στον Καρτερό

Τα νερά πήραν καφέ απόχρωση από τα λύματα και τα απόβλητα – Απίστευτες εικόνες σε βίντεο

Σε κίτρινο - καφετί χρώμα μετατράπηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 30 Απριλίου τα νερά στη θαλάσσια περιοχή της Φλωρίδας στον Καρτερό, προκαλώντας την έντονη αγανάκτηση των λουόμενων, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που λουόμενοι αντικρίζουν αυτές τις εικόνες καθώς και στο πρόσφατο παρελθόν είχε διαπιστωθεί μόλυνση της περιοχής από λύματα ή άλλης μορφής απόβλητα τα οποία καταλήγουν στη θάλασσα.

Αυτές τις εικόνες παρουσίαζε η θαλάσσια περιοχή της Φλωρίδας στον Καρτερό, με τους λουόμενους να διαμαρτύρονται και να ζητούν από τους αρμόδιους να βρεθεί η πηγή του κακού.

Λουόμενοι που απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα όταν ξαφνικά αντίκρισαν το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας να αλλάζει προς κίτρινο καφετί, με τους ίδιους να προσπαθούν να βγουν από τα βράχια ή κολυμπώντας αρκετά μέτρα μακριά από το επίμαχο σημείο.

Λουόμενοι ενημέρωσαν την δημοτική αστυνομία προκειμένου να γίνει αυτοψία στην περιοχή και να διερευνηθεί αν πρόκειται για ρύπανση του περιβάλλοντος ή όχι, από το ρυάκι που καταλήγει στη θάλασσα.

Παράλληλα, λουόμενοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους και για τις εικόνες με τα καλάμια και τα κάθε είδους σκουπίδια στην παραλία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια