Από το αεροδρόμιο στο… Τμήμα - Προσπάθησαν να τους βοηθούν να φύγουν από τη χώρα

Ηράκλειο
Από το αεροδρόμιο στο… Τμήμα - Προσπάθησαν να τους βοηθούν να φύγουν από τη χώρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταξύ των συλλήψεων, μια ανήλικη, αλλά και ένας 25χρονος και μία 42χρονη, οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσει αλλοδαπούς να φύγουν από η χώρα  

Μπαράζ συλλήψεων χτες στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», καθώς συνελήφθησαν συνολικά 2 άτομα, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, και πλαστογραφία, καθώς και 3 ακόμη αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου ένας 25χρονος ημεδαπός καθώς και μία 42χρονη αλλοδαπή για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα και πλαστογραφία.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ακόμα τρεις αλλοδαποί, ένας 29χρονος, μία 51χρονη και μία ανήλικη για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Πως έδρασαν;

Ο 25χρονος συνοδεύοντας τον 29χρονο με την 51χρονη και την ανήλικη, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας και Βουλγαρίας, προσπαθώντας να διευκολύνει την έξοδο τους από τη χώρα, με σκοπό να αναχωρήσουν με προορισμό τη Γερμανία.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου προέκυψε ότι ο 25χρονος με ακόμα μια 42χρονη αλλοδαπή προμήθευσαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα τους τρεις αλλοδαπούς με σκοπό να διευκολύνουν την έξοδο τους από τη χώρα. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε και συνελήφθη και η 42χρονη.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News