6 αλλοδαποί «άνοιξαν φτερά» για Ευρώπη με πλαστά διαβατήρια

Ηράκλειο
6 αλλοδαποί «άνοιξαν φτερά» για Ευρώπη με πλαστά διαβατήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ματαιώθηκαν τα όνειρά τους να φύγουν παράνομα από την Κρήτη

Με πλαστά διαβατήρια «άνοιξαν φτερά» 6 αλλοδαποί με προορισμό τη Γερμανία, το Βέλγιο και τη Γαλλία.

Πρόκειται για 6 άτομα ηλικίας 27 έως και 40 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν, με την κατηγορία της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, την Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης».

Συγκεκριμένα, οι αλλοδαποί έδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Βελγίου και Ρουμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (29.04.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» έξι (6) αλλοδαποί ηλικίας 27 έως και 40 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Ιταλίας, Γαλλίας, Βελγίου και Ρουμανίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία το Βέλγιο και τη Γαλλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News