Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Με πλαστά έγγραφα προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους

Ηράκλειο
Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Με πλαστά έγγραφα προσπάθησαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τρεις αλλοδαποί δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό - Δικογραφίες σχηματίστηκαν εις βάρος τους

Το ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ολλανδία μοιάζει πλέον μακρινό για τρεις αλλοδαπούς οι οποίοι επιχείρησαν να φύγουν από το Ηράκλειο χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή του Πάσχα οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αερολιμένα Ηρακλείου πραγματοποίησαν έλεγχο σε μία 30χρονη, μία 26χρονη και έναν 30χρονο οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Επρόκειτο να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν, χθες (28.04.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τρεις αλλοδαποί (26χρονος, 30χρονος και 30χρονη) για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι παραπάνω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News