Θλίψη στο Γάζι για τον Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ηράκλειο
Θλίψη στο Γάζι για τον Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ από την είδηση θανάτου του 38χρονου επιχειρηματία

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξύπνησαν το Μ.Σάββατο οι κάτοικοι του Γαζίου στο άκουσμα του θανάτου του Γιάννη Βιστάκη ο οποίος σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα στον Μαδέ. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 38χρονος επιχειρηματίας «έφυγε» με τόσο άδικο τρόπο λίγες μόνο ώρες πριν από την Ανάσταση, με την οικογένειά του να κάνει «μαύρο» Πάσχα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί ανήμερα του Πάσχα με φίλους και γνωστούς να λένε το τελευταίο «αντίο» στον 38χρονο.

Το τραγικό τροχαίο

Ο 38χρονος που επέβαινε σε μηχανή σκοτώθηκε νωρίς το πρωί στον Μαδέ Ηρακλείου. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος για τον άτυχο άντρα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο παρέλαβε το άψυχο σώμα.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του Γιάννη Βιστάκη, αδερφού της δικηγόρου του Δήμου Μαλεβιζίου Ελευθερίας Βιστάκη, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα την τραγική είδηση του θανάτου του Γιάννη Βιστάκη, αδερφού της δικηγόρου του Δήμου μας, Ελευθερίας Βιστάκη. Ενός ανθρώπου δραστήριου, δυναμικού και ιδιαίτερα αγαπητού, που έφυγε τόσο νέος βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία μας.Στην οικογένεια και τους οικείους του άτυχου Γιάννη, εκφράζω τα θερμά συλλυπητήρια σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής».

Σε συλληπητήριο μήνυμά του ο Σπύρος Καλλέργης αναφέρει:

"Μεγάλη θλίψη μας έχει προκαλέσει ο χαμός του πολυαγαπημένου μας Γιάννη Βιστάκη. Θερμά Συλλυπητήρια στο φίλο μου Βιστάκη Μιχάλη για την τραγική απώλεια του υιού του, όπως επίσης και στην οικογένεια και τους λοιπούς συγγενείς του αδικοχαμένου".Η μνήμη σου θα μένει ζωντανή σε όλους".

Ο Σύνδεσμος Βενζινοπωλών Ηρακλείου αναφέρει χαρακτηριστικά πως "πενθεί για τον άδικο χαμό του εκλεκτού συναδέλφου μας Βιστάκη Ιωάννη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένειά του". 

Στους 20 οι νεκροί

Ήδη ο αριθμός των νεκρών από τις αρχές του χρόνου στην Κρήτη το τροχαία έχει ανέβει στους 20. Υπνεθυμίζεται ότι μόλις πριν από μια εβδομάδα «χάθηκε» η 20χρονη φοιτήτρια του Πολυτεχνείου  μετά από τροχαίο στο 3ο χιλιόμετρο Ηρακλείου – Μοιρών.

Αλλεπάλληλες είναι οι εκκλήσεις της Τροχαίας και των αρχών να μην υπάρξουν άλλα θύματα στην άσφαλτο και όσοι φύγουν για το Πάσχα, να επιστρέψουν ασφαλείς στα σπίτια τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News