«Ηράκλεια Πρωτοβουλία»: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Λιάνα Σταρίδα

Ηράκλειο
«Ηράκλεια Πρωτοβουλία»: Ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Λιάνα Σταρίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Άμεση επιστροφή στον όμορφο αγώνα που δίνει για τη βελτίωση της πόλης μας" εύχεται η «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» στην Λιάνα Σταρίδα

Με μία λιτή και άκρως ανθρώπινη ανακοίνωση η «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» στέλνει τις ευχές της για «πλήρη και γρήγορη ανάρρωση» στην υποψήφια δήμαρχο Ηρακλείου κα. Λιάνα Σταρίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης η κα. Σταρίδα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Δείτε την ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη ανησυχία πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα υγείας, που ευτυχώς αποδείχθηκε μικρό, της αγαπημένης μας Λιάνας Σταρίδα.

Πρόκειται για μια πραγματική φίλη της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας, που συμμετείχε ως βασική ομιλήτρια στους δύο κύκλους διαλέξεων με τίτλο «ο Μίτος της Αριάδνης», συμβάλλοντας με τις αστείρευτες γνώσεις της, στις προσπάθειες για την ανάδειξη του ιστορικού πλούτου του Ηρακλείου.

Της ευχόμαστε ολόψυχα γρήγορη και πλήρη ανάρρωση, καθώς και άμεση επιστροφή στον όμορφο αγώνα που δίνει για τη βελτίωση της ζωής στην πόλη μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News