Ηράκλειο

Περιπέτεια υγείας για τη Λιάνα Σταρίδα

Η υποψήφια δήμαρχος πέρασε ένα ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο

Με μία απροσδόκητη περιπέτεια ήρθε αντιμέτωπη η υποψήφια δήμαρχος Λιάνα Σταρίδα το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι πέρασε ένα ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο. Οι γιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το επεισόδιο, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ όπου υπεβλήθη σε στεφανιογραφία και στη συνέχεια οι γιατροί της έκαναν stent.

Δίπλα της βρίσκονται ο σύζυγος, ο γιος της και πολλοί φίλοι και συγγενείς, ενώ την επισκέφτηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κ. Σταρίδα δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο και η κατάσταση της υγείας της είναι ελεγχόμενη.

Το neakriti.gr εύχεται στη Λιάνα Σταρίδα γρήγορη ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στην προεκλογική κούρσα.

Ευχές «Ενεργών Πολιτών» για τη Λιάνα Σταρίδα

«Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες» Ηλίας Λυγερός απευθύνει θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Λιάνα Σταρίδα, να ξεπεράσει γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και να επιστρέψει γερή και δυνατή στην οικογένεια της και στην παράταξη της».

Ο Γιάννης Κουράκης για τη Λιάνα Σταρίδα

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» κ. Γιάννης Κουράκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στην αγαπητή φίλη Λιάνα Σταρίδα εκφράζω τόσο εγώ προσωπικά, όσο το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης, τις εγκάρδιες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ευχές του Δ. Βρύσαλη στην Λ. Σταρίδα

Όπως αναφέρει: Ευχόμαστε περαστικά στην Λιάνα Σταρίδα και ταχεία ανάρρωση από την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της.

Ευχές από την παράταξη «Ηράκλειο για όλους» 

Την ευχή η Λιάνα Σταρίδα να ξεπεράσει όσο το δυνατό συντομότερα το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και να επιστρέψει γρήγορα ακμαία στο σπίτι, την οικογένειά της και την προεκλογική δραστηριότητα εκφράζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» Γιώργος Σισαμάκης.Ειδικότερα ο κ. Σισαμάκης ανέφερε: «Η καρδιά της Λιάνας είναι δυνατή και «γεμάτη» με την αγάπη της για το Ηράκλειο. Αυτή την αγάπη ο Δήμος την έχει ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσει και αυτή την περιπέτεια με την δυναμική που τη διακρίνει και θα βρεθεί και πάλι στις επάλξεις του αγώνα που δίνει με ήθος και εντιμότητα».

 

 

                                    

                                              

Σχόλια