default-image

Έφευγαν για Γαλλία - Γερμανία με πλαστά διαβατήρια

Ηράκλειο
Έφευγαν για Γαλλία - Γερμανία με πλαστά διαβατήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

4 αλλοδαποί συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ήθελαν να ανοίξουν τα «φτερά» τους και να αναχωρήσουν από την Κρήτη με προορισμό την Γερμανία και την Γαλλία ενώ στις τσέπες τους είχαν πλαστά διαβατήρια.

Ο λόγος για 2 αλλοδαπούς άνδρες ηλικίας 25 και 33 ετών και 2 γυναίκες ηλικίας 21 και 22 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης».

Σημειώνεται ότι οι αλλοδαποί έδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας και Μεξικού ώστε να αναχωρήσουν από την Κρήτη με αποτέλεσμα πλέον να κατηγορούνται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας

Επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γερμανία και Γαλλία

Συνελήφθησαν, χθες (24.04.2019) στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» τέσσερις αλλοδαποί δύο (2) άνδρες ηλικίας 25 και 33 ετών και δύο (2) γυναίκες ηλικίας 21 και 22 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου οι ανωτέρω αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας και Μεξικού προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γερμανία, και τη Γαλλία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News