Κατασχέθηκαν 176 είδη πυροτεχνημάτων από επιχείρηση

Ηράκλειο
Κατασχέθηκαν 176 είδη πυροτεχνημάτων από επιχείρηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της αστυνομίας 50χρονη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων

Στο μαγαζί 50χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 176 είδη πυροτεχνημάτων. Η γυναίκα ελληνικής καταγωγής, συνελήφθη τη Μεγάλη Τετάρτη μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από την Αστυνομία στην επιχείρησή της.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων ελέγχων για παράνομη κατοχή βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων από Αστυνομικούς σε επιχείρηση ιδιοκτησίας της 50χρονης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 176 είδη που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη Νομοθεσία, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, 50χρονη ημεδαπή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης σε περιοχή του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 50χρονη ημεδαπή για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, χθες (24.04.2019) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε επιχείρηση ιδιοκτησίας της 50χρονης.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 176 είδη που εμπίπτουν στη συγκεκριμένη Νομοθεσία.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News