Πασχαλινή... σύλληψη για 3.650 παιδικά αθύρματα στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Πασχαλινή... σύλληψη για 3.650 παιδικά αθύρματα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αστυνομικοί έλεγξαν την επιχείρηση του 46χρονου και τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Πάνω από 3.000 παιδικά αθύρματα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε κατάστημα που ανήκει σε έναν 46χρονο ελληνικής καταγωγής καθώς παραβαίνει τη νομοθεσία περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ο άντρας βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, αφού αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου πραγματοποίησαν έλεγχο στο μαγαζί του εκεί  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3650 παιδικά αθύρματα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο 46χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα (24.04.2019) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 46χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σήμερα (24.04.2019) το πρωί, πραγματοποιήθηκε έρευνα από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 46χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 3650 παιδικά αθύρματα

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.».

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News