Αυτός είναι ο θείος που ασελγούσε σε βάρος του 10χρονου

Ηράκλειο
Αυτός είναι ο θείος που ασελγούσε σε βάρος του 10χρονου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 59χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρους του ανιψιού του

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 59χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε συστηματικά τον 10χρονο ανιψιό του.

Ο 59χρονος που προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 10χρονο ανιψιό του από το 2016.

Σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 59χρονου άνδρα, καθώς η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση αποσκοπεί στην προστασία των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών  Ηρακλείου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 59χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.

Πρόκειται για τον:

Κυριάκο Καινουργιάκη του Νικολάου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1960 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703 και 2810-274211 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News