«Καμπάνα» 39 ετών - Για 3 χρόνια μαρτυρούσε στα χέρια του η κόρη του

Ηράκλειο
«Καμπάνα» 39 ετών - Για 3 χρόνια μαρτυρούσε στα χέρια του η κόρη του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαριά ποινή για τον 35χρονο Κρητικό που κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του

Βαριά καμπάνα επεφύλασσε σήμερα η Ελληνική Δικαιοσύνη σε έναν 35χρονο Κρητικό, ο οποίος κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη του από τα πέντε της χρόνια.

Μετά από μια μαραθώνια διαδικασία η οποία ξεκίνησε τον περασμένο Γενάρη, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου επέβαλε σήμερα στον κατηγορούμενο συνολική ποινή κάθειρξης 39 ετών (εκτιτέα ποινή κάθειρξης τα 25 έτη).

Σημειώνεται ότι η καταδικαστική σε βάρος του 35χρονου απόφαση ήταν ομόφωνη, ενώ καταδικαστική ήταν και η εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί.

Η υπόθεση είχε διαδραματιστεί στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου από το 2013 έως το 2016: Ο καταδικασθείς φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά κατ' επανάληψη την ανήλικη κόρη του, από την ηλικία των 5 έως 8 ετών!

Ο 35χρονος συνελήφθη τελικά τον Ιούλιο του 2018 και η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στο neakriti.gr ο συνήγορος της οικογένειας του κοριτσιού -το οποίο σήμερα είναι περίπου 10,5 ετών-, κ. Γιώργος Αθάνατος δήλωσε ότι του προξένησε εντύπωση η άκαμπτη στάση που κράτησε κατά τη διαδικασία ο κατηγορούμενος.

Ο κ. Αθάνατος συμπλήρωσε ότι δεν έχει συναντήσει καθ' όλη τη διάρκεια της δικηγορικής του καριέρας παρόμοια υπόθεση, επισημαίνοντας ότι τα όσα περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης "δεν μπορεί να τα χωρέσει ανθρώπου νους".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News