Ηράκλειο

Φωτιά σε ταβέρνα, τρακτέρ και αποθήκη

Σε χιλιάδες ευρώ ανέρχονται οι καταστροφές από τις πυρκαγιές

Σε διαρκή συναγερμό βρίσκονταν την Μεγάλη Τρίτη και τα ξημερώματα Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο.

Αρχικά, στις 12:10 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη προκάτ στις Γούρνες Πεδιάδος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 4 οχήματα με 9 υπαλλήλους ενώ παραμένει άγνωστη η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η ζημία στην αποθήκη ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Φωτιά σε τρακτέρ

Από την άλλη πλευρά, στις 12:11 τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά σε τρακτέρ στον Προφήτη Ηλία. Για την άμεση κατάσβεση της έσπευσαν στο χωριό 2 οχήματα με 5 υπαλλήλους. Το ύψος της ζημίας ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 ευρώ ενώ η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά παραμένει άγνωστη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται ακόμα και το ενδεχόμενο να επρόκειτο περί έκρηξης. Την προανάκριση έχει αναλάβει η πυροσβεστική. 

Πυρκαγιά σε ταβέρνα

Φωτιά ξέσπασε σε ταβέρνα στις 4 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην Αργυρούπολη Επισκοπής. Στο σημείο μεταφέρθηκε 1 όχημα με 2 υπαλλήλους οι οποίοι στις 17:28 κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα.

Στην ταβέρνα ευτυχώς προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημίες.

 

 

Σχόλια