Φωτιά σε ταβέρνα, τρακτέρ και αποθήκη

Ηράκλειο
Φωτιά σε ταβέρνα, τρακτέρ και αποθήκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε χιλιάδες ευρώ ανέρχονται οι καταστροφές από τις πυρκαγιές

Σε διαρκή συναγερμό βρίσκονταν την Μεγάλη Τρίτη και τα ξημερώματα Μεγάλης Τετάρτης 24 Απριλίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία στο Ηράκλειο.

Αρχικά, στις 12:10 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη προκάτ στις Γούρνες Πεδιάδος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 4 οχήματα με 9 υπαλλήλους ενώ παραμένει άγνωστη η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η ζημία στην αποθήκη ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Φωτιά σε τρακτέρ

Από την άλλη πλευρά, στις 12:11 τα μεσάνυχτα ξέσπασε πυρκαγιά σε τρακτέρ στον Προφήτη Ηλία. Για την άμεση κατάσβεση της έσπευσαν στο χωριό 2 οχήματα με 5 υπαλλήλους. Το ύψος της ζημίας ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 ευρώ ενώ η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά παραμένει άγνωστη.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται ακόμα και το ενδεχόμενο να επρόκειτο περί έκρηξης. Την προανάκριση έχει αναλάβει η πυροσβεστική. 

Πυρκαγιά σε ταβέρνα

Φωτιά ξέσπασε σε ταβέρνα στις 4 το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην Αργυρούπολη Επισκοπής. Στο σημείο μεταφέρθηκε 1 όχημα με 2 υπαλλήλους οι οποίοι στις 17:28 κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά, τα αίτια της οποίας παραμένουν άγνωστα.

Στην ταβέρνα ευτυχώς προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημίες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News