default-image

Έκρυβε κροτίδες στο αυτοκίνητο και ναρκωτικά στο σπίτι

Ηράκλειο
Έκρυβε κροτίδες στο αυτοκίνητο και ναρκωτικά στο σπίτι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

1.200 κροτίδες έκρυβε στο αυτοκίνητο, ενώ στο σπίτι έκρυβε και ναρκωτικά

Έκρυβε σε όχημα που οδηγούσε 1.200 κροτίδες, 21χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής, ενώ μετά από έλεγχο της αστυνομίας και στο σπίτι του 21χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 58 κροτίδες, μικροποσότητα κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ο 21χρονος συνελήφθη το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου για παραβάσεις της νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ναρκωτικών ουσιών.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ναρκωτικών ουσιών στο Λασίθι

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κροτίδες μικροποσότητα κάνναβης και ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, σήμερα (23.04.2019) το μεσημέρι, στον Άγιο Νικόλαο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, 21χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων και ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, σήμερα (23.04.2019) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε Ι.ΧΕ αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον 21χρονο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.200 κροτίδες.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στην οικία του 21χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν

  • 58 κροτίδες
  • μικροποσότητα κάνναβης και
  • ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News