Ηράκλειο

«Οδηγώ Υπεύθυνα»: Μοίρασαν δωρεάν αλκοολόμετρα σε οδηγούς

Δράση ενημέρωσης κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ

Δεκάδες άνθρωποι κάθε χρόνο χάνονται εντελώς αδόκητα στο πεπαλαιωμένο οδικό δίκτυο του νησιού μας.

Στο πλαίσιο αυτό και με σύνθημα: «Οδηγώ Υπεύθυνα» το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός πραγματοποίησε δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ατομικές συσκευές μέτρησης αλκοόλ μίας χρήσεως (αλκοολομετρητές) δόθηκαν σε οδηγούς οχημάτων και δικύκλων, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης του Ηρακλείου, το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, 23 Απριλίου, από τις 10:00 π.μ. έως και τις 13:00 μ.μ., στην πλατεία Κορνάρου  46,  μπροστά από το νέο υποκατάστημα Ασκληπιός.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Τροχαίας Ηρακλείου.

Στόχος ήταν η κατανόηση των συνεπειών της αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ και η αφύπνιση της δημόσιας συνείδησης κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα την αλλαγή νοοτροπίας σχετικά με το τόσο σημαντικό αυτό θέμα οδικής ασφάλειας και τη μείωση των ατυχημάτων, ενόψει της εορτής του Πάσχα.

«Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας για σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο Ασκληπιός στα 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο της διαγνωστικής και θεραπευτικής κοινότητας, συνεχίζει να συμβάλλει στην ενημέρωση των πολιτών μέσω ποικίλων δράσεων.

Με το νέο μας μικροβιολογικό εργαστήριο, στην Πλατεία Κορνάρου, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με στόχο την παροχή υπηρεσιών υγείας αρίστης ποιότητας, επενδύοντας τόσο στην εκπαίδευση και ενημέρωση του επιστημονικού και λοιπού μας προσωπικού και των συνεργατών μας, όσο και σε τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

www.asklipios-diagnosis.gr

www.facebook.com/asklipiosdiagnosis

Κεντρικό Κατάστημα: Μάχης Κρήτης 10, τηλ: 2810.528000

Υποκατάστημα: Πλατεία Κορνάρου 46, τηλ: 2810.224422

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια