Η επιστολή παραίτησης της Μαρίας Κασωτάκη από την προεδρεία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Ηράκλειο
Η επιστολή παραίτησης της Μαρίας Κασωτάκη από την προεδρεία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σ' αυτή την κίνηση εξηγεί η κ. Κασωτάκη

Εκτός της «Δύναμης Πολιτών» βρίσκεται η μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΑΗ Μαρία Κασωτάκη, η ανεξαρτητοποίηση της οποίας ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της 10ης Απριλίου.

Η ίδια στην επιστολή παραίτησής της αναφέρει ότι έπειτα από επικοινωνία που είχε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό, της ζητήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση που κατείχε τους τελευταίους μήνες στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Αυτό, μάλιστα, είχε πει και η κ. Κασωτάκη την ημέρα που ανακοινώθηκε η ανεξαρτητοποίησή της, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV.

Αναλυτικά στην επιστολή παραίτησής της αναφέρει:

«Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. δήμαρχο Ηρακλείου, την Τετάρτη το απόγευμα της 10ης Απριλίου 2019, μου ζητήθηκε να παραιτηθώ από τη θέση της προέδρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Κατανοώ τη δυσκολία που δημιουργείται από τη στιγμή που υπέβαλα την παραίτησή μου, από την πλειοψηφούσα παράταξη και ανακοίνωσα την ανεξαρτητοποίησή μου. Ίσως, δε θα ήταν δεοντολογικό να συνεχίσω να υπηρετώ σε μία θέση ευθύνης, αλλά μου γεννάται και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ, αφού τη θέση αυτή την υπηρέτησα με ήθος, εργατικότητα, υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα, διαφάνεια, ειλικρίνεια, απερίσπαστη από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αγάπη και με μοναδικό μου στόχο να συμβάλλω στην καλύτερη λειτουργία και στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου, προσφέροντας τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου.

Σεβόμενη την επιθυμία του δημάρχου, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της προέδρου του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Με εκτίμηση, ΜΑρία Κασωτάκη (Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News