default-image

Δεν πρόλαβε να... χαρεί τα κλοπιμαία 28χρονος άνδρας

Ηράκλειο
Δεν πρόλαβε να... χαρεί τα κλοπιμαία 28χρονος άνδρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εισέβαλε σε αποθήκη επιχείρησης στη Χερσόνησο και άρπαξε εργαλεία συνολικής αξίας 10.000 ευρώ

Σε αποθήκη επιχείρησης σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, μπούκαρε με μαεστρία το βράδυ της Πέμπτης 28χρονος άνδρας ελληνικής καταγωγής, ο οποίος κατάφερε και απέσπασε διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ.

Ωστόσο μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήμα Χερσονήσου στο αυτοκίνητο του 28χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονική συσκευή της οποίας την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε διάπραξη την εν λόγω κλοπή, ο οποίος και συνελήφθη.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Συνελήφθη, 28χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή, στο Ηράκλειο

Συνελήφθη, σήμερα (19.04.2019) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου 28χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες βράδυ άγνωστος δράστης εισήλθε σε αποθήκη επιχείρησης και αφαίρεσε  διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 10.000 ευρώ.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 28χρονου ημεδαπού κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονική συσκευή της οποίας την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε διάπραξη την εν λόγω κλοπή.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News