Ανοιχτά τα κατάστημα την Κυριακή ενόψει Πάσχα - Αναλυτικά το ωράριο

Κρήτη
Ανοιχτά τα κατάστημα την Κυριακή ενόψει Πάσχα - Αναλυτικά το ωράριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταγωνιστές.. τα βαφτιστήρια

Σε εορταστικούς ρυθμούς μπαίνει η αγορά, αφού από την ερχόμενη εβδομάδα θα ισχύσει το εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα.

Να σημειωθεί, επίσης, ότι μεθαύριο Κυριακή 21 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά προαιρετικά, από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Όσο πλησιάζουμε στην περίοδο των εορτών, αυξάνονται και τα ψώνια που θα γίνουν από τους πολίτες για το εορταστικό τραπέζι το βράδυ της Ανάστασης αλλά και την Κυριακή του Πάσχα, που θέλει το σούβλισμα του οβελία και όλη την οικογένεια συγκεντρωμένη να απολαμβάνει την ημέρα αυτή.

Πρωταγωνιστές των ημερών για μια ακόμη φορά τα βαφτιστήρια, που περιμένουν τα δώρα τους κυρίως από τους νονούς ενόψει Πάσχα. Για τον λόγο αυτό και πολλές αγορές θα αφορούν στα μικρά παιδιά και συγκεκριμένα θα αφορούν αγορές σε ρούχα, παπούτσια, λαμπάδες και πασχαλινά αβγά για τη Λαμπρή, ενώ παραδοσιακά αυξημένη κίνηση - όσο το επιτρέπει η οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα - θα υπάρξει και στα είδη τροφίμων-ποτών, αλλά και στα υπόλοιπα καταστήματα, με την παράδοση να θέλει την ανταλλαγή δώρων μεταξύ φίλων και γνωστών.

Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους έχοντας άπλετο χρόνο στη διάθεσή τους, προκειμένου να διερευνήσουν την αγορά λόγω και του εορταστικού ωραρίου, με την αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα να ξενικά.

Στην αγορά υπάρχει πληθώρα ποιοτικών προϊόντων, σε τιμές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε πορτοφόλι, με τους εμπόρους ωστόσο να ζητούν από το καταναλωτικό κοινό να επιλέξει τις τοπικές επιχειρήσεις για τις αγορές του και τον ντόπιο έμπορα, που παλεύει να επιβιώσει μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση.

Δείτε το πασχαλινό ωράριο

Κυριακή των Βαΐων

προαιρετικό άνοιγμα 11.00-18.00

 Μ. Δευτέρα       9.00-14.00           17.00-21.00

 Μ. Τρίτη              9.00-14.00           17.00-21.00

 Μ. Τετάρτη        9.00-14.00           17.00-21.00

 Μ. Πέμπτη 9.00-21.00

Μ. Παρασκευή 12.00-18.00

 Μ. Σάββατο       9.00-15.00

Κυριακή του Πάσχα Κλειστά

Δευτέρα Κλειστά

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News